Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

SERVIS PRO VÁS

VIGNOBLES PRAHA
Prodejna Praha 1 - Národní třída 9
776 030 228
Provozovatel: IČ 28889878
+ 420 778 088 158 Pondělí až Pátek

Vignobles Servis

arr3Prodejna + Kontakty v eshopu VignoblesPotřebujte poradit s nákupem? Vybírejte a nakupujte si své nákupy na internetu online prodejna... arr3Rozvoz dárků na druhou adresu - doručení pro obdarované v PrazeNoblesní dárky kupte u nás a my je doručíme jako překvapení na druhou adresu. Vignobles Praha 1... arr3Zasíláme na všechny výdejny Uloženka a a na adresu celá ČROBJEDNÁVKY na - VIGNOBLES Objednávat můžete prostřednictvím internetového obchodu - eshopu: Dárkový...

ZBOŽÍ V AKCI

TOP 10


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Noblesní vína, alkohol a dárky s dostupností ihned Národní 9. E-shop Vignobles.cz najdeš na Praze 1 v domě U Topičů.

  • Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu-Společnosti Stáčírna s.r.o,se sídlem Kolínská 13/1686, Praha 3, IČ 28889878, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 151323 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    marketingové cookies (anonymní)
    aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dní a to za účelem:

    marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte

    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
      Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

      Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
      Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
      Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

      Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

      Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
      požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
      vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
      u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
      nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
      požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
      na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
      v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.