Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

SERVIS PRO VÁS

VIGNOBLES PRAHA
Prodejna Praha 1 - Národní třída 9
776 030 228
Provozovatel: IČ 28889878
+ 420 778 088 158 Pondělí až Pátek

Vignobles Servis

arr3Prodejna + Kontakty v eshopu VignoblesPotřebujte poradit s nákupem? Vybírejte a nakupujte si své nákupy na internetu online prodejna... arr3Rozvoz dárků na druhou adresu - doručení pro obdarované v PrazeNoblesní dárky kupte u nás a my je doručíme jako překvapení na druhou adresu. Vignobles Praha 1... arr3Zasíláme na všechny výdejny Uloženka a a na adresu celá ČROBJEDNÁVKY na - VIGNOBLES Objednávat můžete prostřednictvím internetového obchodu - eshopu: Dárkový...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena pro vás: 746 Kč
Cena pro vás: 689 Kč
Cena pro vás: 1 079 Kč

TOP 10

Cena pro vás: 99 Kč
Cena pro vás: 99 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Newsletter je náš noblesní nástroj online marketingu. Pokud obdržíme váš Souhlas, můžete získávat novinky a zajímavé informace z našeho e-shopu. Vámi vyžádaný a odsouhlasený efektivní e-mail marketing od nás obdržíte pouze tehdy, když budeme mít pro všechny naše zákazníky opravdu velmi zajímavou a horkou novinku, akci, slevu či výhodnou akci. A vaše Registrace na Vignobles znamená výhodnější nákup. Stávajícím i nově registrovaným přiřadíme po vašem Souhlasu lepší ceny na noblesní vína, luxusní alkohol a dárky ke všem příležitostem. Vyber si zde to co je na kartě s dostupností ihned Národní 9. E-shop Vignobles.cz najdeš na Praze 1 v domě U Topičů.

  • Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu Společnosti Stáčírna s.r.o,se sídlem Kolínská 13/1686, Praha 3, IČ 28889878, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 151323 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    emailovou adresu
    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.