Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

SERVIS PRO VÁS

VIGNOBLES.cz
776 030 228 (12-19 hod)
tel: 778088158 (7-20 hod)
prodej(a)vignobles.cz
Provozovatel e-shopu: IČ 08729824
Objednejte u nás s.r.o.

Vignobles Servis

arr3Prodejna + Kontakty v eshopu VignoblesPartnerská prodejna Potřebujete poradit s nákupem? Vybírejte a nakupujte si své nákupy i přímo na... arr3Rozvoz dárků na druhou adresu - doručení pro obdarované v PrazeNoblesní dárky kupte u nás a my je doručíme jako překvapení na druhou adresu. Vignobles Praha 1... arr3Zasíláme na všechny výdejny Uloženka a Zásilkovna celá ČROBJEDNÁVKY na - VIGNOBLES Objednávat můžete prostřednictvím internetového obchodu - eshopu: Dárkový...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena pro vás: 299 Kč
Cena pro vás: 429 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Newsletter je náš noblesní nástroj online marketingu. Pokud obdržíme váš Souhlas, můžete získávat novinky a zajímavé informace z našeho e-shopu. Vámi vyžádaný a odsouhlasený efektivní e-mail marketing od nás obdržíte pouze tehdy, když budeme mít pro všechny naše zákazníky opravdu velmi zajímavou a horkou novinku, akci, slevu či výhodnou akci. A vaše Registrace na Vignobles znamená výhodnější nákup. Stávajícím i nově registrovaným přiřadíme po vašem Souhlasu lepší ceny na noblesní vína, luxusní alkohol a dárky ke všem příležitostem. Vyber si zde to co je na kartě s dostupností ihned Národní 9. E-shop Vignobles.cz najdeš na Praze 1 v domě U Topičů.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Objednejte u nás s.r.o. IČ: 08729824.se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, IČ 08729824, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 324121,  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    emailovou adresu
    Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
    Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
    Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.