Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

SERVIS PRO VÁS

VIGNOBLES PRAHA
Prodejna Praha 1 - Národní třída 9
776 030 228
Provozovatel: IČ 28889878
+ 420 778 088 158 Pondělí až Pátek

Vignobles Servis

arr3Prodejna + Kontakty v eshopu VignoblesProdejna na Národní 9, Staré Město, Praha 1 - Otevřeno Od 3.12 - 21. 12. 2018 Otevřeno: Pondělí až... arr3Rozvoz dárků na druhou adresu - doručení pro obdarované v PrazeNoblesní dárky kupte u nás a my je doručíme jako překvapení na druhou adresu. Vignobles Praha 1... arr3Zasíláme na všechny výdejny Uloženka a a na adresu celá ČROBJEDNÁVKY na - VIGNOBLES Objednávat můžete prostřednictvím internetového obchodu - eshopu: Dárkový... arr3Osobní odběr - výdejní místoVignobles se nachází v centru Prahy, poblíž Národního divadla, vedle slavné kavárny Slavie a...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena pro vás: 309 Kč
Cena pro vás: 589 Kč

TOP 10

Cena pro vás: 99 Kč
Cena pro vás: 399 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Hlídací pes je naše unikátní služba pro naše zákazníky. Ohlídá za vás naše nově vložené produkty a novinky. K tomu všemu je potřeba aktivně souhlasit. Děkujeme vám za váš Souhlas. Pokud souhlasíte, náš eshop to zařídí a pohlídá.

Newsletter je náš noblesní nástroj online marketingu. Pokud obdržíme váš Souhlas, můžete získávat novinky a zajímavé informace z našeho e-shopu. Vámi vyžádaný a odsouhlasený efektivní e-mail marketing od nás obdržíte pouze tehdy, když budeme mít pro všechny naše zákazníky opravdu velmi zajímavou a horkou novinku, akci, slevu či výhodnou akci.

A vaše Registrace na Vignobles znamená výhodnější nákup. Stávajícím i nově registrovaným přiřadíme po vašem Souhlasu lepší ceny na noblesní vína, luxusní alkohol a dárky ke všem příležitostem. Vyber si zde to co je na kartě s dostupností ihned Národní 9. E-shop Vignobles.cz najdeš na Praze 1 v domě U Topičů.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Stáčírna s.r.o,se sídlem Kolínská 13/1686, Praha 3, IČ 28889878, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 151323 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  • Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu prodej@stacirna.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.