Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

SERVIS PRO VÁS

VIGNOBLES.cz
776 030 228 (12-19 hod)
tel: 778088158 (7-20 hod)
prodej(a)vignobles.cz
Provozovatel e-shopu: IČ 08729824
Objednejte u nás s.r.o.

Vignobles Servis

arr3Prodejna + Kontakty v eshopu VignoblesPartnerská prodejna Potřebujete poradit s nákupem? Vybírejte a nakupujte si své nákupy i přímo na... arr3Rozvoz dárků na druhou adresu - doručení pro obdarované v PrazeNoblesní dárky kupte u nás a my je doručíme jako překvapení na druhou adresu. Vignobles Praha 1... arr3Zasíláme na všechny výdejny Uloženka a Zásilkovna celá ČROBJEDNÁVKY na - VIGNOBLES Objednávat můžete prostřednictvím internetového obchodu - eshopu: Dárkový...

TOP 10

Cena pro vás: 699 Kč
Cena pro vás: 649 Kč

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Diskuze a Blog na téma dostupnost a nákup ihned i nez objednání a platby předem na Národní 9. No jo, ale kdo chce diskutovat, musí odeslat nejprve svůj jasný a srozumitelný Souhlas. Od května 2018 bez souhlasů nic nejede. Takže se to jmenuje Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů. Noblesní vína, alkohol a dárky s dostupností ihned Národní 9. E-shop Vignobles.cz najdeš na Praze 1 v domě U Topičů. Prodejna je otevřená od pondělí do pátku. Celý týden je tedy možné šetřit čas a peníze. Platit se dá až na místě a osobní odběr zdarma je již samozřejmostí. Zamozřejmě, můžeme vždy všichni o všem diskutovat. Máme na to přeci právo, a my od vás Souhlas, že to zveřejníme.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Objednejte u nás s.r.o. IČ: 08729824.se sídlem Kurzova 2222/16, Stodůlky, 155 00 Praha 5, IČ 08729824, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 324121,, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
      emailovou adresu
      fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.