Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

SERVIS PRO VÁS

VIGNOBLES PRAHA
Prodejna Praha 1 - Národní třída 9
776 030 228
Provozovatel: IČ 28889878
+ 420 778 088 158 Pondělí až Pátek

Vignobles Servis

arr3Prodejna + Kontakty v eshopu VignoblesProdejna na Národní 9, Staré Město, Praha 1 - Otevřeno Od 3.12 - 21. 12. 2018 Otevřeno: Pondělí až... arr3Rozvoz dárků na druhou adresu - doručení pro obdarované v PrazeNoblesní dárky kupte u nás a my je doručíme jako překvapení na druhou adresu. Vignobles Praha 1... arr3Zasíláme na všechny výdejny Uloženka a a na adresu celá ČROBJEDNÁVKY na - VIGNOBLES Objednávat můžete prostřednictvím internetového obchodu - eshopu: Dárkový... arr3Osobní odběr - výdejní místoVignobles se nachází v centru Prahy, poblíž Národního divadla, vedle slavné kavárny Slavie a...

ZBOŽÍ V AKCI

Cena pro vás: 589 Kč
Cena pro vás: 649 Kč

TOP 10


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Diskuze a Blog na téma dostupnost a nákup ihned i nez objednání a platby předem na Národní 9. No jo, ale kdo chce diskutovat, musí odeslat nejprve svůj jasný a srozumitelný Souhlas. Od května 2018 bez souhlasů nic nejede. Takže se to jmenuje Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů. Noblesní vína, alkohol a dárky s dostupností ihned Národní 9. E-shop Vignobles.cz najdeš na Praze 1 v domě U Topičů. Prodejna je otevřená od pondělí do pátku. Celý týden je tedy možné šetřit čas a peníze. Platit se dá až na místě a osobní odběr zdarma je již samozřejmostí. Zamozřejmě, můžeme vždy všichni o všem diskutovat. Máme na to přeci právo, a my od vás Souhlas, že to zveřejníme.

  • Udělujete tímto souhlas Společnosti Stáčírna s.r.o, se sídlem Kolínská 13/1686, Praha 3, IČ 28889878, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C 151323, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
      emailovou adresu
      fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím

  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
    Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

    Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.