Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » - akce K vínu Pepperfruits se sýrovou náplní 250g


        

- akce K vínu Pepperfruits se sýrovou náplní 250g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

 

Dostupnost: Na objednávku do 2 dnů
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 04
Balení: Originál od výrobce
Země původu: ČR
Druh: Lahůdky
Pevný podíl: 125g
Cena pro vás: bez DPH: 67 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
77 Kč

K vínu Pepperfruits se sýrovou náplní 250g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu. Třešňové papričky se sýrovou náplní (44%) se skořicí a jablky, v oleji, s cukrem a sladidlem. Vyberte si z našich receptů na plněné chilli papričky, které se vám budou snadno a rychle připravovat doma i v práci.

Složeni: třešňové papričky 36%, čerstvý SÝR 35% (obsah tuku v sušině 70%, obsah sušiny 37%), řepkový olej, SMETANA, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, mléčná kultura, sušená jablka 2%, skořice 0,01%, hřebíček, aroma: jablečné aroma, vanilkové aroma, sladidlo: acesulfam K; konzervanty: E200, E270, E202. Výrobek může obsahovat stopy celeru, hořčice, korýšů, měkkýšů, mandlí, ryb, vajec a sezamových semen.

Aktuální cenu za 1 kg značky Heleb Vám prozradí obsluha eshopu z ceníku lahůdky k vínu

mikrobiologické požadavky  

Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).

obiloviny obsahující lepek jádra podzemnice olejné (arašídy)
a výrobky z nich
korýši a výrobky z nich sójové boby (sója) a výrobky z nich
vejce a výrobky z nich hořčice a výrobky z nich
ryby a výrobky z nich sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich
suché skořápkové plody oxid siřičitý a siřičitany
mléko a výrobky z něj vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
celer a výrobky z něj měkkýši a výrobky z nich

Výše je uvedena tabulka alergenů, které se nachází v produktu.
Pokud je informace o alergenu zvýrazněna tmavou barvou, znamená to, že obsahují dané alergeny,v opačném případě to znamená, že je neobsahuje.

gmo  
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití     skladování     doba použitelnosti  
Výrobek je určen k přímé spotřebě.   + 2 °C až + 5 °C   30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

Hledáte vhodné víno k Pepperfruits? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba červené Modrý Portugal. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním