Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » Zavináče s pravým lososem balení 250


        

Zavináče s pravým lososem balení 250

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

Ihned na prodejně

 

Dostupnost: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 26
Balení: Originál balení
Cena pro vás: bez DPH: 49 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
56 Kč

Zavináče s pravým lososem balení 1kg

Srolované řezy plněné naloženým pravým norským lososem a zalité rostlinným olejem. K pivu vínu jsou neoblíbenější,  Objednejte zde, nyní akční nabídky na naše skvělé delikatesy. Lahůdky Praha nabízí mnoho zajímavých chutí, které se hodí k vínu a které možná ještě neznáte. Chuťovky k vínu a čerstvé delikatesy s dostupností osobně nebo na rozvoz celá Praha

Složení: filety ze SLEDĚ OBECNÉHO 50% (Clupea harengus způsob produkce: uloveno v moři, oblast odlovu: severovýchodní Atlantik FAO č. 27, rybolovná technika: pelagická vlečná síť s rozpěrnými deskami), řepkový olej, LOSOS OBECNÝ 6% (Salmon Salar, pochází z chovu v Norsku), jedlá sůl s jodem maximálně 4% jedlá sůl, jodičnan draselný); pitná voda, ocet kvasný lihový,glukonolakton, (kyseliny: kyselina citronová, kyselina vinná; regulátor kyselosti: citronany sodné; dextróza; látky zvýrazňující chuť a vůni: glukonan vápenatý, glutaman sodný; sladidla: sodná sůl sacharinu, sorbitol; cukr; aroma: kouřové aroma; konzervanty: E211.

Výrobek může obsahovat stopy: mléka, celeru, hořčice, korýšů, měkkýšů, mandlí, vajec a sezamových semen

Cena za 1 kg uvedena na ceníku rybích pochoutek z tradiční výrobny mořské delikatesy a lahůdky Praha

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

mikrobiologické požadavky
Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).
gmo
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití skladování doba použitelnosti
Výrobek je určen k přímé spotřebě. + 2 °C až + 5 °C 30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Hledáte vhodné víno? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba Marinovaný sleď s fenyklovým pyré a marinovanou mrkví, k tomu bílé víno, miluji Ryzlink vlašský 2015, výběr z hroznů, suché, trať Železná, víno Perná, Víno z Pálavy asi bych volil osvědčené vinařství Michlovský. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním