Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » Sušené švestky s tyrolským špekem 400g


        

Sušené švestky s tyrolským špekem 400g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

Kup i bez objednání Ihned na prodejně

 

Dostupnost: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 01
Balení: Originál od výrobce
Cena pro vás: bez DPH: 77 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
89 Kč

Sušené švestky balené v tyrolském špeku

Chuťovky k vínu, pochoutky a delikatesy s dostupností ihned

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu.  Objednejte zde, nyní akční nabídky na naše skvělé delikatesy. Lahůdky Praha nabízí mnoho zajímavých chutí, které se hodí k vínu a které možná ještě neznáte. Chuťovky k vínu a čerstvé delikatesy s dostupností osobně nebo na rozvoz celá Praha

balení sklo
Složení: švestky sušené 64% (švestky, konzervanty: E200, E202), tyrolský špek 36% (vepřové maso 96%, dusitanová solící směs (mořská jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný), dextróza, koření, cukr, konzervant: dusičan draselný; kouřové aroma).
Výrobek může obsahovat stopy mléka, celeru, hořčice, měkkýšů, korýšů, mandlí, ryb, vajec a sezamových semen.

Aktuální cenu za 1 kg značky Heleb Vám prozradí obsluha eshopu z ceníku lahůdky k vínu

mikrobiologické požadavky

Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).

obiloviny obsahující lepek jádra podzemnice olejné (arašídy)
a výrobky z nich
korýši a výrobky z nich sójové boby (sója) a výrobky z nich
vejce a výrobky z nich hořčice a výrobky z nich
ryby a výrobky z nich sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich
suché skořápkové plody oxid siřičitý a siřičitany
mléko a výrobky z něj vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
celer a výrobky z něj měkkýši a výrobky z nich

Výše je uvedena tabulka alergenů, které se nachází v produktu.
Pokud je informace o alergenu zvýrazněna tmavou barvou, znamená to, že obsahují dané alergeny,v opačném případě to znamená, že je neobsahuje.

gmo
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití skladování doba použitelnosti
Výrobek je určen k přímé spotřebě. + 2 °C až + 5 °C 30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

Hledáte vhodné víno ke špeku? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba Ryzlink vlašský výběr z hroznů, suché, trať Železná, víno Perná, Víno z Pálavy asi bych volil osvědčené vinařství Michlovský. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním