Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » Matjes s brušetou - pochoutka k vínu 250 g


        

Matjes s brušetou - pochoutka k vínu 250 g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

I doprava celá ČR

 

Dostupnost: Sklad Praha
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 05
Balení: Originál od výrobce
Cena pro vás: bez DPH: 51 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
59 Kč

Matjes s brušetou  - pochoutka k vínu 250 g

Lahodné řezy z nejkvalitnějších norských sledů. Naloženo v oleji ochuceném speciálním kořením brušeta. Vhodné zejména jako chuťovka k vínu bílému i červenému, nám na Vignobles Praha nejvíce chutná k růžovému

Výrobek ze solených sleďů v oleji.

Aktuální cenu za 1 kg značky Heleb Vám prozradí obsluha eshopu z ceníku lahůdky k vínu

Složení: filety bez kůže ze sledě obecného (Clupea harengus – způsob produkce: uloveno v moři, oblast odlovu: severovýchodní Atlantik FAO č. 27, rybolovná technika: pelagická vlečná síť s rozpěrnými deskami) 70%, řepkový olej, jedlá sůl s jodem maximálně 4% (jedlá sůl, jodičnan draselný), koření brušeta  1,5% ((rajčata, celer, dextróza, jedlá sůl, koření, paprikový extrakt), pitná voda, ocet kvasný lihový; látka zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný; kyselina: kyselina citronová; dextróza; konzervanty: E211, E200.

Výrobek může obsahovat stopy mléka, hořčice, měkkýšů, korýšů, mandlí, vajec a sezamového semínka.

mikrobiologické požadavky
Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).
gmo
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin
mikrobiologické požadavky

Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).

obiloviny obsahující lepek jádra podzemnice olejné (arašídy)
a výrobky z nich
korýši a výrobky z nich sójové boby (sója) a výrobky z nich
vejce a výrobky z nich hořčice a výrobky z nich
ryby a výrobky z nich sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich
suché skořápkové plody oxid siřičitý a siřičitany
mléko a výrobky z něj vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
celer a výrobky z něj měkkýši a výrobky z nich

Výše je uvedena tabulka alergenů, které se nachází v produktu.
Pokud je informace o alergenu zvýrazněna tmavou barvou, znamená to, že obsahují dané alergeny,v opačném případě to znamená, že je neobsahuje.

gmo
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití skladování doba použitelnosti
Výrobek je určen k přímé spotřebě. + 2 °C až + 5 °C 30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

Hledáte vhodné víno k Matjes s brušetou? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba Marinovaný sleď s fenyklovým pyré a marinovanou mrkví, k tomu bílé víno, miluji Ryzlink vlašský 2015, výběr z hroznů, suché, trať Železná, víno Perná, Víno z Pálavy asi bych volil osvědčené vinařství Michlovský. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním