Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » Losos sekaný v oleji balení 1kg


        

Losos sekaný v oleji balení 1kg

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

I doprava celá ČR

 

Dostupnost: Na objednávku do 2 dnů
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 27
Balení: Vanička plast
Cena pro vás: bez DPH: 260 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
299 Kč

Losos sekaný v oleji 1000g

Objednejte zde, nyní akční nabídky na naše skvělé delikatesy. Lahůdky Praha nabízí mnoho zajímavých chutí, které se hodí k vínu a které možná ještě neznáte. Chuťovky k vínu a čerstvé delikatesy s dostupností osobně nebo na rozvoz celá Praha

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu. Lahůdkářský výrobek ze soleného lososa v oleji. Skvělé pochoutka na včera, dnes i zítra, objednejte si čerstvý výrobek raději včas, výrobce lahůdky Praha ho zaudí a pravý norský losos z Norska bude Vás. Je na objednání a na doručení do dvou dnů, na víkend je objednávka potřeba odeslat nejpozději ve čtvrtek ráno. Jezdíme a rozvážíme jídlo k vínu i v sobotu.

Pak ještě vybrat správné víno a jde se na žranici. Náš produkt je vhodný do všech rychlých předkrmů, oblíbených chuťovek, do rolád a salátů. A jasně že patří na chlebíčky. Podávat jej můžete třeba i k těstovinám. Pokud milujete růžové, tak jste tady správně. Růžová vína podáváme k zeleninovým salátům, těstovinám, kuřecím a grilovaným masům, lososu. Doporučená teplota servírování růžových vín
Růžová vína se servírují při teplotě 8 - 12 °C. Nížší teplota dává růžovým vínům svěží chuť a sníží kyselost vína. Sladká růžová vína se mohou podávat i podchlazené, a to při teplotě 6 - 7 °C jako aperitiv.Vhodné kombinace růžového vína a jídla. Růžová vína podáváme k zeleninovým salátům, těstovinám, kuřecím a grilovaným masům, lososu, rakům.

Výrobek ze soleného lososa v oleji, s cukry a sladidlem.

Skvělá mořská delikatesa je vyrobená ve výrobně a v lahůdkách Praha

Objednejte přímo z výrobny až 70 druhů specialit, lahůdek a delikates v nejvyšší kvalitě bez kompromisů

Cena za 1 kg uvedena na ceníku lahůdek, salátů, sýrové a olivové pochoutky, rybiček z tradiční výrobny delikatesy a antipasti

Složení: losos obecný 55% (Salmon Salar, pochází z chovu v Norsku), řepkový olej, jedlá sůl s jodem maximálně 4% (jedlá sůl, jodičnan draselný); pitná voda, regulátor kyselosti: citronany sodné; dextróza; látky zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, glukonát vápenatý; kyseliny: kyselina vinná, kyselina citronová; cukr; sladidlo: sorbitol; konzervanty: E211, E200; aroma: kouřové aroma.

Výrobek může obsahovat stopy mléka, celeru, hořčice, měkkýšů, korýšů, mandlí, vajec a sezamového semínka.

mikrobiologické požadavky
Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).
gmo
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití skladování doba použitelnosti
Výrobek je určen k přímé spotřebě. + 2 °C až + 5 °C 30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

Hledáte vhodné víno k lososu? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba víno z Pálavy asi bych volil osvědčené vinařství Michlovský. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním