Losos sekaný v oleji 1000g
Objednejte zde, nyní akční nabídky na naše skvělé delikatesy. Lahůdky Praha nabízí mnoho zajímavých chutí, které se hodí k vínu a které možná ještě neznáte. Chuťovky k vínu a čerstvé delikatesy s dostupností osobně nebo na rozvoz celá Praha
Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu. Lahůdkářský výrobek ze soleného lososa v oleji. Skvělé pochoutka na včera, dnes i zítra, objednejte si čerstvý výrobek raději včas, výrobce lahůdky Praha ho zaudí a pravý norský losos z Norska bude Vás. Je na objednání a na doručení do dvou dnů, na víkend je objednávka potřeba odeslat nejpozději ve čtvrtek ráno. Jezdíme a rozvážíme jídlo k vínu i v sobotu.
Pak ještě vybrat správné víno a jde se na žranici. Náš produkt je vhodný do všech rychlých předkrmů, oblíbených chuťovek, do rolád a salátů. A jasně že patří na chlebíčky. Podávat jej můžete třeba i k těstovinám. Pokud milujete růžové, tak jste tady správně. Růžová vína podáváme k zeleninovým salátům, těstovinám, kuřecím a grilovaným masům, lososu. Doporučená teplota servírování růžových vín
Růžová vína se servírují při teplotě 8 - 12 °C. Nížší teplota dává růžovým vínům svěží chuť a sníží kyselost vína. Sladká růžová vína se mohou podávat i podchlazené, a to při teplotě 6 - 7 °C jako aperitiv.Vhodné kombinace růžového vína a jídla. Růžová vína podáváme k zeleninovým salátům, těstovinám, kuřecím a grilovaným masům, lososu, rakům.
Výrobek ze soleného lososa v oleji, s cukry a sladidlem.
Skvělá mořská delikatesa je vyrobená ve výrobně a v lahůdkách Praha
Objednejte přímo z výrobny až 70 druhů specialit, lahůdek a delikates v nejvyšší kvalitě bez kompromisů
Cena za 1 kg uvedena na ceníku lahůdek, salátů, sýrové a olivové pochoutky, rybiček z tradiční výrobny delikatesy a antipasti
Složení: losos obecný 55% (Salmon Salar, pochází z chovu v Norsku), řepkový olej, jedlá sůl s jodem maximálně 4% (jedlá sůl, jodičnan draselný); pitná voda, regulátor kyselosti: citronany sodné; dextróza; látky zvýrazňující chuť a vůni: glutaman sodný, glukonát vápenatý; kyseliny: kyselina vinná, kyselina citronová; cukr; sladidlo: sorbitol; konzervanty: E211, E200; aroma: kouřové aroma.
Výrobek může obsahovat stopy mléka, celeru, hořčice, měkkýšů, korýšů, mandlí, vajec a sezamového semínka.
mikrobiologické požadavky |
|
Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění). |
gmo |
|
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin. |
způsob použití |
|
|
skladování |
|
|
doba použitelnosti |
|
Výrobek je určen k přímé spotřebě. |
|
+ 2 °C až + 5 °C |
|
30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“) |
Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu
Hledáte vhodné víno k lososu? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba víno z Pálavy asi bych volil osvědčené vinařství Michlovský. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha
- kyselé + kyselé se sčítá
kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
- kyselina + tuky
kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
- kyselina + alkohol + koření
kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
- kyselina + sladkost
snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
- třísloviny + sůl
nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
- sůl + sladké
vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
- třísloviny a sladké
tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
- hořké + kyselina
nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
- třísloviny + tuk
vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
- sladké + sladké
harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
- hořké + tříslovité
tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
- třísloviny + uzené tóny
hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
- uzené + kyseliny
jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním