Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » K vínu feferonky se sýrovou náplní 340 g


        

K vínu feferonky se sýrovou náplní 340 g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

Kup i bez objednání Ihned na prodejně

 

Dostupnost: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 06
Balení: sklo
Produkt: Nakládaná zelenina
Země původu: ČR
Typ: Antipasti
Druh: Lahůdky
Značka: Heleb
Pevný podíl: 240g
Párování s vínem: Cabernet Sauvignon
Hmotnost: 340g
Výživové hodnoty: Na obale
Ener. hodnoty: Na obale
Cena pro vás: bez DPH: 84 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
97 Kč

K vínu feferonky se sýrovou náplní 340 g

Feferonky se sýrovou náplní (36%), v oleji, pálivý výrobek.

Složení: feferonky 44%, čerstvý SÝR 32% (obsah tuku v sušině 70%, obsah sušiny 37%), řepkový olej, SMETANA, pitná voda, ocet kvasný lihový, mléčná kultura, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), kyseliny: kyselina citronová, kyselina mléčná, zahušťovadla: guma guar, xanthan, koření, byliny, sušená cibule, CELER, česnekové aroma, konzervanty: E200, E202 a E211.

Výrobek může obsahovat stopy hořčice, korýšů, měkkýšů, mandlí, ryb, vajec a sezamových semen

Aktuální cenu za 1 kg značky Heleb Vám prozradí obsluha eshopu z ceníku lahůdky k vínu

mikrobiologické požadavky  

Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).

obiloviny obsahující lepek jádra podzemnice olejné (arašídy)
a výrobky z nich
korýši a výrobky z nich sójové boby (sója) a výrobky z nich
vejce a výrobky z nich hořčice a výrobky z nich
ryby a výrobky z nich sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich
suché skořápkové plody oxid siřičitý a siřičitany
mléko a výrobky z něj vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
celer a výrobky z něj měkkýši a výrobky z nich

Výše je uvedena tabulka alergenů, které se nachází v produktu.
Pokud je informace o alergenu zvýrazněna tmavou barvou, znamená to, že obsahují dané alergeny,v opačném případě to znamená, že je neobsahuje.

gmo  
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití     skladování     doba použitelnosti  
Výrobek je určen k přímé spotřebě.   + 2 °C až + 5 °C   30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

Hledáte vhodné víno k feferonkám se sýrem? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba Červené pálivé papriky plněné sýrem. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním