Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Paul Mas Vignobles » Arrogant Frog » Cabernet Sauvignon - Merlot 6 x Arrogant Frog


        

Cabernet Sauvignon - Merlot 6 x Arrogant Frog

Speciální řada odrůdových vín vinařství Paul Mas za velkoobchodní ceny ihned skladem Praha

Kup i bez objednání Ihned na prodejně

 

Dostupnost: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Číslo produktu: Vignobles Paul Mas 07
Balení: Karton 6ks/ sklo 0,75
Produkt: Červené víno
Vinařství: Paul Mas
Země původu: Francie
Značka: Arrogant Frog
Obsah alkoholu: 13,5%
K odběru v okolí: Podle Gusta, Národní 9
Barva vína: Červené
Cukernatost vína: Suché
Odrůda vína: Cuvée
Cena pro vás: bez DPH: 148 Kč
Cena pro vás: s DPH (21 %):
179 Kč

do košíku:
  karton  

Cabernet Sauvignon - Merlot řada Arrogant Frog

Vignobles je specializovaný obchod s vínem, který má arogantní cuvée po celý rok k dostání.

Cabernet sauvignon je nejpopulárnější odrůdou vína. Víno z Cabernetu je plné, tříslovité a často zraje na barik. Slavný je u našich konzumentů náš cabernet se žabákem a merlotem z od Paula. Ze své domoviny v Bordeaux se Cabernet Sauvignon rozšířil kromě další francouzské oblasti Vins de pays d'Oc, kde s ním místní sklepmistr zachází naprosto neuvěřitelně.

Víno z Francie - Domaines Paul Mas

Kartonová cena na 6 ks

Objem 0,75

Původ: Languedoc-Roussillon

Zařazení vína - Pays d OC

Vinařství: Paul Mas

druh vína: červené suché

Cuvée: Cabernet Sauvignon a Merlot

alkohol 13, 5%

Alergeny: Obsahuje oxid siřičitý

Aktuální ročník, číslo šarže, dovozce a distributor uveden na české etiketě

Alkoholické nápoje z tohoto obchodu si mohou objednat pouze osoby starší 18 let!

Aktuální cenu za 1 litr značky Vám prozradí obsluha eshopu z ceníku víno z Francie

Popis vína: Víno Vás opravdu zaujme.

Má hlubokou purpurovo-granátovou barvou s rubínovými odlesky. Aroma je velmi elegantní a komplexní s nádechem černých bobulí, červených bobulí a červeného pepře v konci přecházející do vanilky. V chuti je víno velmi dobře vyvážené a silné s měkkými taniny. V dlouhém závěru rozpoznatelné tóny černého ovoce. Hledáte opravdové víno? Tak jste jej právě našly!

Nabízíme celý rok červené, bílé i růžové cuvée za velkoobchodní cenu s dovozem po Praze. A až budete hledat opravdu zajímavé dárky na Vánoce pro firmu či firemní partnery, vzpomeňte si na náš obchod. Budete opravdu překvapeni sortimentem a cenou! Doručení vín a slušné zacházení, servis a rychlost, samozřejmostí je pozdrav a nápojový servis až ke dveřím. To, co Vás na první pohled upoutá je netradiční označení lahví, ať už vyvedená neotřelým grafickým zpracováním nebo ideálně symbolizující smysl pro humor těchto jižanů z Languedocu. A nakonec doporučení od sommeliéra, který zkušeně skloubí francouzská vína s českými jídly.

Kombinace vína a jídla:

Víno má šroubovací uzávěr, před jídlem nemusíte dekantovat. Podávejte při teplotě 14 - 16 °C

V rubrice k jídlu doporučíme podávat k vínu kančí guláš! Ten se obvykle podává s těstovinami

Recept a název jídla:

Kančí guláš zásadně vaříme na červeném víně, takže přidáme 1 dcl jemnějšího červeného vína, pak 3 - 5 stroužků česneku. Při vaření je potřeba znát maso, jaké chcete použít, odkud je  odkud pochází, jak bylo maso před vaření skladováno. Na konečnou chuť guláše to má strašný vliv. Záleží od toho z jak starého kusu to maso je. Mladé maso není potřeba marinovat. Natáhne do sebe chutě z koření při přípravě. Maso ze staršího kusu nebo-li prasnice i kance by mělo být naložené předem cca 24 hod, pak ho dát do misky, prošpikovat kvalitní slaninou a marinovat. U přípravy dát pozor na solení, když dáte moc soli z masíčka vyteče šťáva. Nám se doma osvědčilo i máslo rozpuštěné ve trošce oleje. Takto upravené maso dejte do misky, přikrejte folií a nechte marinovat 12 až 24 hodin. Před přípravou dosolit a ihned péct a nebo vařit! Dobrý je maso nakrájet na kostky zalít ho asi 2 lžícemi octa, oleje a na půlměsíčky nakrájet a promíchat s cibulkou, pak ještě přidat opatrně koření zvěřina ale pozor,  obsahuje jalovec a ten je hodně aromatický. Dobrou chuť!