Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Dobrůtky k vínu » Pochoutky k vínu » Barevné sýrové kuličky k vínu 250g


        

Barevné sýrové kuličky k vínu 250g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu

 

Dostupnost: Praha 1, Národní 9, (Podle Gusta)
Číslo produktu: Pochoutky k vínu 03
Balení: Originál od výrobce
Produkt: Lahůdkové výrobky se sýrem
Země původu: ČR
Typ: Antipasti
Druh: Lahůdky
Značka: Heleb
Pevný podíl: 115g
Výživové hodnoty: Na obale
Ener. hodnoty: Na obale
Cena pro vás: bez DPH: 60 Kč
Cena pro vás: s DPH (15 %):
69 Kč

K vínu barevné sýrové kuličky 250g

Přinášíme inspiraci na pochoutky k dobrému vínu. Ochucené sýrové kuličky v oleji. Doporučíme Vám vhodná vína k různým druhům sýrům. Průvodce vínem Vignobles Praha. Nevíte si rady s výběrem „toho pravého“ vína pro vás?Rádi vám s výběrem pomůžeme a doporučíme ty nejlepší jakostní odrůdová vína nebo přívlastková vína z naší nabídky. Kupte třeba tradiční moravské víno, skvělé bílé víno k sýrům z Pálavy

Složení: řepkový olej, SÝR smetanový 47% (obsah tuku v sušině 70%, obsah sušiny 37%),SMETANA, mléčná kultura, paprika červená, paprika zelená, česnek, barevný pepř, jedlá sůl s jodem (jedlá sůl, jodičnan draselný); konzervanty: E202, E270.

Výrobek může obsahovat stopy: celeru, hořčice, korýšů, měkkýšů, mandlí, ryb, vajec a sezamových semen

Aktuální cenu za 1 kg Vám prozradí obsluha eshopu z ceníku lahůdky k vínu

   
mikrobiologické požadavky  
Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).
mikrobiologické požadavky  

Výrobek splňuje požadavky Nařízení Komise (ES) č. 2073/2005 ze dne 15. listopadu 2005 o mikrobiologických kritériích pro potraviny (v platném znění).

obiloviny obsahující lepek jádra podzemnice olejné (arašídy)
a výrobky z nich
korýši a výrobky z nich sójové boby (sója) a výrobky z nich
vejce a výrobky z nich hořčice a výrobky z nich
ryby a výrobky z nich sezamová semena (sezam)
a výrobky z nich
suché skořápkové plody oxid siřičitý a siřičitany
mléko a výrobky z něj vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
celer a výrobky z něj měkkýši a výrobky z nich

Výše je uvedena tabulka alergenů, které se nachází v produktu.
Pokud je informace o alergenu zvýrazněna tmavou barvou, znamená to, že obsahují dané alergeny,v opačném případě to znamená, že je neobsahuje.

gmo  
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy nebo produkty a nebyl vyroben z GMO surovin.
způsob použití     skladování     doba použitelnosti  
Výrobek je určen k přímé spotřebě.   + 2 °C až + 5 °C   30 dnů (uvedena na obalu slovy „Spotřebujte do …“)

Země původu, název výrobce, značka, dovozce a distributor, spotřebujte do, minimální trvanlivost, výživové údaje, alergeny, složení, návod použití, vše v českém jazyce na originál výrobku od výrobce a distributora sklad Praha. Všechny naše informace o výrobcích ze zahraničí ve spolupráci s dodavatelem aktualizujeme, přesto nemůžeme přijmout odpovědnost za zde nesprávně uvedené informace, podle VOP to neomezuje Vaše práva na reklamaci dle zákona. Doporučujeme si vždy také přečíst etiketu výrobku při převzetí nákupu

Hledáte vhodné víno k sýrům? Jak vybrat u nás na eshopu to pravé, podle nás je to nejlepší předkrm. Já bych dal třeba bílé suché a co vy? Sýr může jak být přítelem, ale také i nepřítelem vína, a to do takové míry, že i ten nejjemnější sýr může přehlušit chuť ušlechtilého vína, proto je nezbytné volit sýrové variace k vínu velmi opatrně.  Pokud si nejsme jisti a nechceme bruslit na tenkém ledě, zvolíme bezpečnější kombinace, jako jsou  nenáročná červená vína s méně výraznými sýry jako jsou brie, náš hermelín či tvrdé a polotvrdé sýry.

Je třeba se mít na pozoru a nepodávat výrazné sýry intenzivního aroma a chuti s delikátními archivními víny. Všeobecně existují základní pravidla nauky o harmonii v kulinářství. Zkusme si zde říci, co nejlépe hodí k delikatesám, k pochoutkám a marinovaným rybám. Pak si lépe poradíte s výběrem vína podle svého vkusu. Jídlo a víno se musí vzájemně doplňovat, nikdy nesmí jedno zastínit to druhé. K rybám volíme víno dle způsobu přípravy. Nejčastěji ale lidé kupují bílá vína typu Rulandské šedé, ženy Tramín, Sauvignon, Chardonnay, muži raději Veltlínek. Je to vidět v administraci našeho eshopu Vignobles Praha

  • kyselé + kyselé se sčítá
    kyselé jídlo a kyselé víno se projeví v chuti agresivně, kyselina chutná kovově.
  • kyselina + tuky
    kyselina vinná rozpouští tuky a projev je příznivý.
  • kyselina + alkohol + koření
    kyselina s alkoholem zvyšují ostrost koření.
  • kyselina + sladkost
    snášejí se dobře a zvyšují svěžest pokrmu.
  • třísloviny + sůl
    nesnášejí se dobře, způsobují chuťový zmatek.
  • sůl + sladké
    vzájemně se nevyrovnávají zcela, ale pocity se zjemňují.
  • třísloviny a sladké
    tříslovité jídlo a sladké víno se dobře doplňují.
  • hořké + kyselina
    nesnášejí se, zvyšují pocit hořkosti.
  • třísloviny + tuk
    vhodná kombinace. Vzájemně se neutralizují.
  • sladké + sladké
    harmonická kombinace, pocit sladkosti se nesčítá, ale snižuje.
  • hořké + tříslovité
    tříslovité víno zvyšuje hořkost jídla. Jedinou výjimkou je kombinace ořechů a mladého červeného vína.
  • třísloviny + uzené tóny
    hořce tříslovitá chuť mladých červených vín, která v kombinaci s jinými jídly vadí, se chutí uzených nebo grilovaných jídel eliminuje.
  • uzené + kyseliny
    jen vína se zralou kyselinou nebo barrique se silným toastováním